سردار گویا در انزلی:
کسی که حس مسئولیت داشته باشدبرای کسب مقام خوشحالی نمیکند
عضو هیأت معارف جنگ با اشاره به جانفشانی و ایثار بیمنت شهید صیاد شیرازی گفت: انسان دارای احساس مسئولیت برای کسب مقام خوشحالی نمیکند، افرادی که احساس مسئولیت دارند پس از کسب مقام و مسئولیت دو دلشده که آیا توانایی خدمت به مردم رادارند.

گیلان خبر: سرتیپ صادق گویا، از همرزمان شهید سپهبد علی صیاد شیرازی عصر روز سهشنبه در مراسم گرامیداشت شهید صیاد شیرازی در مصلا شهرستان بندر انزلی با بیان اینکه راه متمایز کردن انسانها از یکدیگر اعمال خوب و بد آنها است اظهار کرد: خوبها در تمام تاریخ از خوبها و بدها نیز از بدها الگو گرفتهاند.
وی با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی در تمام زندگی عالیترین نمرات را از خداوند گرفت افزود: تمام نزدیکان شهید صیاد شیرازی در تمام دوران زندگی به او نمره خوبی میدادند و از او راضی بودند.
عضو هیأت معارف جنگ با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی در سال 1343 وارد دانشکده افسریه شد گفت: سال 1346 دانشجوی رشته تکاوری و چتربازی شد و در بین همدورههای خود نفر اول و در چتربازی نفر اول شد.
گویا با اشاره به انتقال شهید صیاد شیرازی به لشکر دو تبریز در سال 1437 بیان کرد: شهید صیاد در نخستین سال حضور در تبریز بهعنوان افسر شاخص انتخاب شد و همه میدانستند که او روزی فرمانده نیروی زمینی میشود.
وی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی در سال 1351 دوره آموزش زبان انگلیسی را در مرکز توپخانه آمریکا گذراند افزود: شهید صیاد شیرازی در دوره آموزش زبان انگلیسی در آمریکا در کمال تعجب همگان نفر اول شد و در همانجا نیز به تبلیغ اسلام پرداخت.
عضو هیأت معارف جنگ با اشاره به اینکه نباید با یک عکس و فیلم در مورد زندگی افراد قضاوت کرد گفت: شهید صیاد شیرازی در اواخر سال 1357 به دلیل فعالیت علیه رژیم پهلوی بازداشت و با پیروزی انقلاب در 22 بهمن 1357 آزاد شد.
گویا با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی بهگونهای پادگان اصفهان را مدیریت کرد که حتی یک فشنگ نیز گم نشد افزود: او بهگونهای اصفهان را مدیریت میکرد که بعد از شلوغیهای انقلاب حتی ذرهای خسارت به پادگانها وارد نشود.
وی با اشاره به جانفشانی و ایثار بیمنت شهید صیاد شیرازی بیان کرد: انسان دارای احساس مسئولیت برای کسب مقام خوشحالی نمیکند، افرادی که احساس مسئولیت دارند پس از کسب مقام و مسئولیت دو دلشده که آیا توانایی خدمت به مردم رادارند.
عضو هیأت معارف جنگ با اشاره به اینکه در دیماه 1359 مجلس شورای اسلامی تصویب کرد که بسیج جزو سپاه شود افزود: شهید صیاد شیرازی دستور داد که ارتش تمام همکاری را با سپاه داشته باشد و بسیجیان را آموزش دهند.
گویا با بیان اینکه اکثر شهدای دفاع مقدس بسیجی هستند گفت: باید علاوه بر یاد کردن از شهدای شاخص، به شهدای گمنام و سربازانی که کمتر از آنان یاد میشود نیز توجه شود و یاد آنها نیز با برگزاری یادوارهها زنده نگهداشته شود.
منبع: فارس